Allin šampon za kosu – prednosti i iskustva

Kada smo nezadovoljni izgledom, kvalitetom i volumenom svoje kose, čini nam se da je svaka reklama na televiziji o raznim šamponima, maskama i losionima upućena baš nama, da je svaka devojka pored koje smo na ulici prošli prava srećnica, jer je njoj kosa tako duga, sjajna i svilenkasta, da ona mora imati boljeg frizera od nas. Okrećemo se za njom i pomišljamo – Kako joj to polazi za rukom?  Sve smo pokušali, ali nikako da dobijemo efekat koji ima koleginica sa posla ili drugarica iz klupe.

Allin šamponi – prednosti i iskustva

Dosadili su nam mitovi o kojima slušamo kod frizera (dok nam stavlja treće po redu pakovanje), da će, ako skratimo kosu, ona brže rasti.

Sastav i prednosti Allin proizvoda

Sigurno ste do sada isprobale bezbroj prirodnih načina da sprečite opadanje kose (koja može dovesti do toga da vam bude neophodna transplantacija kose, a o efikasnosti transplantacije čitajte ovde), od kamilice, preko koprive, raznih ulja, pantenola, lavande. Ukoliko vam je dosadilo konstantno istraživanje i isprobavanje delotvornosti svakog od pomenutih sastojaka, možete pokušati sa njihovom jedinstvenom kombinacijom u vidu Allin šampona, u čiji sastav ulaze kopriva (sa svojim listom i korenom), lavanda, beli luk, etanol i destilovana voda. Originalni recept za ovaj proizvod datira iz 60-tih godina XX veka, tačnije iz 1961. godine, kada je mr ph Čedomir Mitić, koji je i sam imao problema sa proređivanjem kose, napravio ovu unikatnu tečnost od prirodnih sastojaka iz svog kraja, koja se i danas masovno koristi i ima bezbroj zadovoljnih korisnika.

Dakle, vreme je da uzmemo stvar u svoje ruke, i da se upoznamo sa proverenim proizvodima na našem tržištu, a to je linija Allin preparata za kosu, pre svega Allin šampona i Allin losiona.

Zbog svih gore pomenutih prirodnih sastojaka, Allin šampon je veoma intenzivnog mirisa, jer u njegov sastav ide znatno više belog luka nego u losion (3/4 sastojka belog luka). Ali ne brinite, miris svakako ubrzo isčezava. Šampon i losion imaju gotovo istu modrozelenu boju, dosta su tečni, skoro kao voda, šampon dosta dobro peni i idealan je i za gustu i dugu kosu, ne mora da se preteruje sa količinom, naročito jer se nanosi prevashodno na teme.

Allin se do danas toliko razvio da poseduje čitavu paletu proizvoda za negu kose.

To su :

– šampon protiv peruti, svraba i opadanja kose

– šampon protiv masnoće i seboreje

– šampon za svakodnevnu negu kose i tela

– losion za podsticanje rasta nove kose i jačanje korena dlake

Proizvodi su upakovani u plastične bočice, u pakovanja od 200 ml, sa plavom, crvenom, zelenom i narandžastom etiketom. Mogu se naći u Lily drogerijama ili Allin apoteci. Cene se kreću od 300 dinara za  šampon, pa sve do 900 dinara za Allin losion.

Upotreba Allin proizvoda i iskustva

Allin šampon se može koristiti svakodnevno, zbog svog prirodnog sastava i odsustva konzervansa nema štetnih efekata i nus pojava. Nanosi se 2 puta za redom na prethodno pokvašenu, vlažnu kosu, uz blagu masažu glave od 2-3 minuta. Nakon toga se dobro ispere i ukoliko je to potrebno, dozvoljeno je da nakon njegove upotrebe stavite svoj balzam ili regenerator.

Losion se koristi tako što se nanosi na koren dlake, tj na teme, najbolje u večernjim satima tokom 7 dana. Najbolje je da se nanošenje vrši malim plastičnim bočicama sa raspršivačem, radi lakše upotrebe. Nakon sedmodnevnog korišćenja, narednih 5 dana napravite pauzu, pa tretman možete ponoviti. U međuvremenu kosu je najbolje prati Allin šamponom.

Na ulici, u marketu, apotekama sigurno ste čuli brojne pozitivne komentare da je već nakon druge upotrebe Allin proizvoda kosa polako prestajala da opada. „Meni je Allin spasio kosu“, jedan je od komentara zadovoljnog korisnika koji je kombinovanjem šampona i losiona korigovao alopeciju. Potrošači dalje potvrđuju da se radi o „Najboljem šamponu ikada“, kao i da im je kosa porasla od 10 do 15 cm za jako kratko vreme.

Zato verujemo da ćete uskoro i vi biti ta/taj koja/ji će moći da se pohvali pozitivnim učincima ovog proizvoda.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...