Da li mu se svidjam – kako da znate da li se svidjate dečku?

Nekada je ženi teško da pročita muške signale i da bude sigurna da se sviđa nekom muškarcu. Ipak, postoje neke stvari na koje treba obratiti pažnju i koje znače da mu se sviđate.

1. Osmehuje se. Ako muškarac povremeno gleda u vas i slatko se osmehuje, to može biti prvi znak njegove zainteresovanosti za vas. Muškarac vam osmehom daje do znanja da želi da ostvari bliži kontakt sa vama.

2. Blago pocrveni. Često se može desiti da se čak i najhrabriji muškarci postide u prisustvu devojke koja im se dopada. Ako se mladiću obrazi blago zacrvene dok je u vašem prisustvu znajte da potajno gaji simpatije prema vama.

3. Oponaša vas. U ljudskoj prirodi je da oponašamo ono što nam se sviđa. Isto tako, muškarac može nesvesno raditi isto što i vi, kao na primer da se smeje ukoliko se vi smejete.

4. Gleda vas. Kontakt očima je veoma važan tokom flertovanja ali može da bude i dvosmislen. Muškarac koji vas duže vremena gleda pravo u oči najverovatnije je zainteresovan za vas. Međutim, i mladić koji brzo skrene pogled sa vas, može takođe biti zainteresovan ali stidljiv. Osim usana, muškarac kom se sviđate će proučavati i vaše oči, nos i usne, kao i način na koji govorite, smejete se itd. Još jedan od znakova da mu se sviđate su raširene zenice, a naučnici tvrde da je to prirodna reakcija mozga kada nam se nešto mnogo sviđa.

5. Mačo stav. Ako muškarac svojim stavom želi da ostavi utisak na vas znajte da ga privlačite. U tom slučaju on će uglavnom držati ruke na bokovima ili na gajkama od pantalona i time će želeti da vam pokaže da je samouveren i siguran u sebe. Takođe, nesvesno uvlačenje stomaka, duboki udah i ispravljanje leđa je način na koji muškarac želi da izgleda privlačnije i to je siguran znak da mu se sviđate. Još jedna poza koja ukazuje na to da je zainteresovan jeste ako sedi okrenut prema vama sa raširenim nogama. To znači da vam se predaje u svakom smislu.

6. Fizički kontakt. Ako se muškarcu dopadate, on će pokušati da vam se približi u toku razgovora, iako muzika u kafiću možda i nije previše glasna. Ako nesvesno naginje glavu ka vama znači da vas pažljivo sluša i da je zainteresovan za to što kažete. Takođe, pokušaće na bilo koji način da vas dodirne. Može pokušati da skloni pramen sa vašeg lica ili da ,,slučajno“ dodirne vaša kolena. Ako to sve radi polako i malo nervozno, znajte da vas želi bolje upoznati.

7. Paralelni hod. Muškarac čiji se hod poklapa sa vašim i koji ide vašim tempom, najverovatnije je zainteresovan za vas. Ako ide par koraka ispred vas, uglavnom znači da ne želi da ostvari neku posebnu bliskost.

8. Nervoza. Kada smo u prisustvu osobe koja nam se sviđa svi mi osećamo blagu nervozu, jer nikada ne možemo biti sigurni šta oseća i šta želi druga strana. Ako vidite da je muškarac nervozan dok priča sa vama, znajte da mu se sviđate.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...