Koliko Beograd ima hotela sa 5 zvezdica i koji su to hoteli

U Beogradu postoji više od 60 hotela, od čega se njih 4 ubraja u najluksuznije hotele koji nose 5 zvezdica. Neki beogradski hoteli mogu se pohvaliti brojnim prestižnim domaćim i internacionalim priznanjima i nagradama.

Hyatt Regency

Na oko 10 minuta od centra grada smešten je hotel Hyatt Regency. Njegova lokacija je Novi Beograd, a ulica u kojoj je lociran je Milentija Popovića. Od beogradskog aerodroma hotel Hyatt je udaljen petnaestak kilometara. U neposrednom okruženju ovog hotela nalaze se dva najveća kongresna centra Beograda – Kombank arena i Sava centar.

Hotel Hyatt ima više od 300 soba i apartmana, od kojih je najveći i najluksuzniji predsednički apartman sa više od 200 kvadratnih metara površine. U okviru hotela postoje sobe specijalno adaptirane za ljude sa posebnim potrebama. Svaka soba opremljena je mini barom, TV uređajem, internetom, telefonom, sigurnosnim sefom.

hyatt-regency

Takođe, sve sobe u Hyatt-u su klimatizovane, a usluga u sobi je dostupna non stop, 24 sata dnevno. Gostima hotela na raspolaganju stoje najraznovrsniji sadržaji: odličan restoran, kristalni salon, 4 kongresne sobe, novinarska soba, poslovni centar. Takođe, tu je i vrhunski fitnes i spa centar sa zatvorenim bazenom, parnim kupatilom, đakuzijem, teretanom, a ispred hotela smešten je prostor za parkiranje sa garažom.  

Metropol Palace

U najluksuznije hotele Beograda, ovenčane najvećim brojem zvezdica, spada i Metropol Palace, smešten na teritoriji opštine Vračar, na bulevaru Kralja Aleksandra, svega nekoliko minuta hoda od strogo centra grada. Od aerodroma je udaljen dvadesetak kilometara. Hotel raspolaže sa oko 200 soba i četrdesetak apartamana. Najveći luksuz i komfor nude se u 120 kvadrata velikom kraljevskom apartamnu i još većem predsedničkom apartamnu površine 150 kvadrata. Sve sobe i apartamani imaju klimu, kupatilo, LED televizore, neograničen pristup internetu, sef i mini bar.

Hotel poseduje 2 restorana i veći broj soba za sastanke ukupnog kapaciteta preko 800 stolica. U spa centru hotela postoje bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo, sobe za masažu i kozmetički salon. Metropol Palace ima i svoju teretanu. U sklopu hotela postoje i menjačnica, suvenirnica, rum servis i brojni drugi sadržaji.  

Square Nine hotel

Još jedan beogradski hotel ocenjen sa 5 zvezdica je hotel Square Nine hotel, lociran u centru grada, u neposrednoj blizini ulice Kneza Mihaila i Kalemegdanskog parka.

Ovaj hotel ima ukupno 45 smeštajnih jedinica, a među njima je i predsednički apartman koji sa 100 metara kvadratnih površine i ogromnom terasom od 80 kvadrata pruža najveći nivo luksuza i komfora. Sve sobe i apartmani opremljeni su kupatilom, TV-om, kućnim bioskopom, telefonom, WiFi konekcijom, kafe aparatom, sigurnosnim sefom itd. Postoji i veći broj soba namenjen osobama sa posebnim potrebama.

Hotelski rum servis radi non stop. Hotel ima dva restorana, jedan klasičan i jedan restoran japanske kuhinje. Fitnes zona opremljena je vrhunskim spravama za vežbu, a velnes centar površine oko 500 metara kvadratnih ima bazen, japansku kadu, saunu, parno kupatilo. Hotel Squer Nine nudi svojim gostima i usluge poslovnog centra, otvorenu terasu i odlično uređeno parkiralište.

Hotel President

U Kovilovu, smeštenom na obali reke Dunav, na mestu udaljenom desetak kilometara od centra grada, u sklopu istoimenog sporskog centra, nalazi se hotel President, takođe nosilac 5 zvezdica.

Hotel raspolaže sa ukupno 27 soba i apartmana, a sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju luksuzna kupatila, telefonski aparat, pristup internetu, TV, mini bar, sef i balkon.

Gostima se nude i usluge hotelskog restorana, aperitiv bara, poslovnog i kongresnog centra kapaciteta 250 sedišta. Obzirom da se hotel nalazi u kompleksu namenjenom sportistima, postoje i brojni sportsko-rekreativni sadržaji, pa gosti mogu uživati u bazenu na otvorenom, u raznim fitnes sadržajima, sauni i brojnim terenima za razne sportove.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...