Sanovnik trudnica – šta znači sanjati trudnicu

San o trudnicama je veoma čest i može imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku. Značenje sna o trudnici zavisi od toga na koji način sanjate trudnicu, da li je u pitanju poznata ili nepoznata osoba, kao i od toga ko sanja trudnicu. Pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna, kako biste ga protumačili na najbolji način. U nastavku slede neka od mogućih značenja snova o trudnici.

Šta znači sanjati trudnicu?

Sanjati sebe kao trudnicu: Ako sanjate sebe kao trudnicu, a zapravo niste trudni, to je znak da vam u narednom periodu slede neki lepi momenti. To može biti neki materijalni dobitak ili ljubavna veza. Međutim, ukoliko u snu osećate strah od trudnoće, to je znak da niste spremni za neke velike promene u svom životu. Ukoliko ste zaista trudni i sanjate sebe kao trudnicu, taj san je samo vaša priprema za buduću ulogu majke.

Sanjati poznatu osobu kao trudnicu: Ako sanjate da je trudna neka osoba koju vi poznajete, to je znak da će se u životu te osobe dogoditi neke promene ili da će vam ona saopštiti važne vesti. Ukoliko je ta osoba u snu nesrećna, to znači da će joj se u stvarnosti dogoditi neke neprijatnosti ili da će morati da se suoči sa nekim svojim strahovima.

Sanjati nepoznatu osobu kao trudnicu: Ukoliko ste sanjali da je trudna neka nepoznata osoba, to znači da ćete uskoro imati neki dobitak.

Sanjati da ležite pored trudnice: Ako sanjate da ležite pored trudnice, naročito ako muškarac sanja ovaj san, to je dobar znak. Ovaj san može značiti da će taj muškarac uskoro postati otac ili da ga čekaju neke druge važne promene u životu.

Ako mlada devojka sanja trudnicu: Ako mlada devojka koja nije udata sanja trudnicu, to je znak da treba da bude oprezna prilikom upoznavanja muškaraca i da ne stupa u brak još neko vreme.

Ako starija devojka sanja trudnicu: Ukoliko starija devojka sanja trudnicu slede joj dobre vesti, radost, a možda je pravo vreme i za zasnivanje porodice.

Ako trudnicu sanja bogataš: Ukoliko se desi da bogat čovek sanja trudnu ženu, to nije dobar znak jer ukazuje na materijalne probleme koji slede u bliskoj budućnosti. Budite oprezni pri sklapanju poslovnih poduhvata.

Ako trudnicu sanja siromah: Ako trudnicu sanja siromašan čovek ili čovek koji je u dugovima, za njega dolazi dobar period i blagostanje. On će rešiti finansijske probleme, a ako trudnica nosi blizance sreća će doći veoma brzo.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...