Šta znači sanjati čizme?

Tumačenje snova o čizmama, direktno je povezano sa osećajem sigurnosti i samopouzdanja, ili osećajem nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja koji vam je svojstven u trenutnom periodu na javi.

Šta znači sanjati čizme?

Sanjati lepe i udobne čizme:

Ukoliko ste sanjali lepe i udobne čizme, vaš san ukazuje na to da ste na javi trenutno jako zadovoljni sobom i da vam ne nedostaje samopouzdanje. Osećaj sigurnosti je nešto što je karakteristično za vas i što vas prati na svakom koraku. Pvakvo tumačenje sna, odnosi se na sve važne aspekte vašeg života. Sigurni ste kako na polju emocija, tako i na polju finansija.

Sanjati ružne ili pocepane čizme:

Ukoliko ste sanjali ružne ili pocepane čizme, vaš san ukazuje na to da vam u trenutnom periodu na javi nedostaje sigurnost i samopouzdanje. Postoji mogućnost da vas je neka određena situacija dovela u poziciju da se ne osećate sigurno ili da izgubite samopouzdanje. Ono što je potrebno da znate, jeste da su stvari koje loše utiče na vas promenljive i da uprvo zato, u cilju poboljšanja samopouzdanja pokušate da ih promenite.

Sanjati da ste kupili ili dobili čizme:

Ukoliko ste sanjali da ste kupili ili dobili čizme, uskoro očekujte uspeh ili materijalni dobitak.

Sanjati da ste nekome poklonili čizme:

Ukoliko ste sanjali da ste nekome poklonili čizme, vaš san vam poručuje to da će na javi neko preuzeti zasluge za vaš trud i za vaš uspeh. Sa takvom činjenicom, vi ćete iz nekog razloga biti saglasni i gotovo sami ćete toj osobi prepustiti zasluge.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...