Šta znači sanjati šišanje

Snovi o šišanju u većini slučajeva imaju pozitivnu simboliku i predskazuju nešto lepo što bi trebalo da vam se dogodi u bliskoj budućnosti. Pre svega, imaćete uspeha na poslu, ali i na drugim životnim poljima. Međutim, u nekim slučajevima šišanje u snu može značiti da će vam nešto biti nasilno oduzeto. Nešto više o simbolici i značenju koje ima san o šišanju možete pročitati u nastavku teksta.

Sanjati da se šišate: Ako ste sanjali ovakav san, to verovatno znači da ćete uskoro izaći iz stresnog perioda i osloboditi se briga. Takođe, moguće je da ćete prekinuti kontakt sa osobom koja je negativno uticala na vas ili ćete prestati da radite nešto što ste do sada radili preko svoje volje. Postoje i drugačija tumačenja ovog sna. Ako ste u snu drastično skratili kosu to može značiti da gubite snagu i da se osećate ugroženim. Kraćenje kose u snu može da znači i da ćete promeniti svoja razmišljanja i eliminisati loše navike i misli.

Sanjati da ste ošišani: Ako sanjate da ste ošišani, veoma je moguće da vam sledi neki skori gubitak. Ako žena sanja ovaj san, ona će verovatno izgubiti neki predmet ili neku dragu stvar. Međutim, ukoliko muškarac sanja da je ošišan, on će izgubiti nešto mnogo značajnije, kao na primer auto, posao ili novac.

Sanjati da se druga osoba šiša: Ukoliko sanjate da se neko drugi šiša ili da je ošišan, značenje sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne. Ako je u pitanju osoba koju znate, to znači da će u životu te osobe uskoro nastupiti velike pozitivne promene i dobićete veoma lepe vesti od te osobe. Međutim, ako je u pitanju nepoznata osoba, to znači da vi priželjkujete pozitivne promene u svom životu, jer ono što vam se trenutno dešava jako vas brine i opterećuje.

Sanjati da vi nekoga šišate: Ako sanjate da vi šišate nekoga, to znači da ćete uskoro imati priliku nekome da pomognete i da učinite nešto dobro, a vrlo je moguće da ćete pomoći upravo osobi koju šišate. Međutim, ako ste sanjali da šišate neku nepoznatu osobu, imaćete priliku da pomognete osobi sa kojom niste preterano bliski ili osobi koju uopšte ne poznajete.

Sanjati da se drastično šišate i da pravite veliku promenu na frizuri: Ako sanjate da pravite neku drastičnu promenu frizure, onda to znači da ćete drastično promeniti pristup nekom problemu u vašem životu.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...