Top 7 – Besplatne aplikacije za Android

Kupili ste novi pametni telefon ili tablet?  Sigurno se pitate koje aplikacije bi trebali instalirati. To zapravo ovisi o tome kako želite koristiti svoj novi uređaj. Jeste li ovisnik o online kupovini? Ili volite streaming glazbe i filmova?

Postoji mnogo aplikacija koje bi morali prelistati da bi odabrali pravu, ali mi ćemo vam pokušati olakšati izbor sa ovim kratkim popisom najboljih besplatnih aplikacija.

Najbolja stvar u ovom popisu aplikacija jeste to da su sve kompatibilne sa bilo kojom veličinom zaslona i ne zahtijevaju najnovije uređaje.

Takođe pročitajte savjete kako sačuvati svoj mobilni telefon od najčesšćih kvarova.

Besplatne aplikacije za android

Dolphin

Čisti, internet preglednik Dolphin pruža mogućnost otvaranja više tabova i nudi izvrstan korisnički doživljaj na Androidu ili iOSu, čineći da zaboravite da ste na mobilnom uređaju.

Dolphin također podržava integraciju sa uslugama kao što su Evernote i LastPass, kao i robusne postavke. Naša omiljena funkcija je Gesture (gest), koje možda nisu uvijek učinkovite, ali su svakako cool za upotrebu. Dolphin također ima integrirano blokiranje oglasa i podršku Flashu. Da, Flash!

Inbox by Google

Aplikacija Inbox mijenja način interakcije sa vašom e-poštom. Inbox pojednostavljuje vašu e-poštu automatskim sortiranjem u različite kategorije što pregledavaje e-pošte čini mnogo brže. Kada završite, možete ih arhivirati sve odjednom.

Također možete stvoriti podsjetnike i odrediti važne poruke tako što ćete ih označiti. Iako je isprva malo čudna Inbox aplikacija dokazuje da je izvrsna zamjena za poznatu aplikaciju Gmail.

Amazon

Vjerovatno ste nekada kupili nešto preko Amazona. Ova aplikacija je pristupnik Amazonovoj trgovini gdje možete brzo kupiti i potražiti stvari koje su vam potrebne.

Aplikacija omogućuje pristup i Amazon Instant Video pregledniku, ali ova funkcija nedostaje na verziji za tablet. Možete čak preuzeti Androidove aplikacije iz same aplikacije Amazon ako ste pronašli bolju cijenu aplikacije koju tražite.

YouTube Kids

YouTube može biti opasno mjesto za djecu. Postoji mnogo neprikladnih videozapisa koji nisu skriveni od mlađih gledatelja. YouTube Kids obiteljska je aplikacija koja sadrži samo sadržaj primjeren dobi djece. Puna je obrazovnih i zanimljivih kanala, a djeca mogu učiti kroz raznovrsne videozapise odobrene za aplikaciju.

Ako roditelji smatraju da je videozapis neprikladan, mogu ga označiti u aplikaciji i YouTube će poduzeti mjere da bi ga uklonio. YouTube Kids je nešto što roditelji traže već neko vrijeme.

Google Translate

Sigurno ste upotrebljavali Google Prevoditelj putem računala, ali sada ga možete ponijeti sa sobom i na pametnom telefonu. Sa više od 90 jezika u bazi podataka, biti ćete u mogućnosti putovati bilo gdje i sporazumjeti se dok obilazite gradove po svijetu.

Aplikacija vam daje četiri načina da unesete riječ ili frazu, od kojih je najočitiji putem upisivanja.

Mnogo puta vam netko kaže neku riječ i nemate pojma kako se piše ali je se sjećate – sa Google Translate možete izgovoriti riječ na svoj mikrofon i aplikacija će je pronaći za vas.

Posljednji način je možda najkorisniji, zapravo vam omogućuje da snimite fotografiju znaka ili stavke sa nekog menija, a aplikacija će prepoznati riječi i obavijestiti vas da ste zalutali u jednosmjernu ulicu.

Prisma – najbolja besplatna aplikacija za pretvaranje fotografija u umjetnost

Ako ste veliki obožavatelj slikarstva i ilustracije, ali ne i “teškog posla”, Prisma je čarobni gumb koji kombinira mali napor i umjetnost. Umetnite fotografiju, odaberite stil i za nekoliko sekundi Prisma će vam predstaviti nešto što odgovara zidu vaše galerije. Pretvorite svoje prijatelje u umjetnička djela Kandinskija i zabavne fotografije ljubimaca u slikarska remek-djela.

Avast Mobile Security

Android je najpopularniji operativni sistem na svijetu, samim tim je neophodno imati najbolje bezbjednosne aplikacije i antivirusne zaštite na vašem uređaju, jer je Android OS često napadnut od strane malvera zbog njegove popularnosti. Koju god verziju opertivnog sistema koristili, bilo bi pametno da imate antivirusnu ili sigurnosnu aplikaciju instaliranu na vašem uređaju.

Antivirusni div Avast, koristio je svoje značajne vještine za kreiranje aplikacije koja će se uspješno boriti protiv raznih virusa i malvera. Besplatna verzija uključuje blokiranje poziva, pa čak i protuprovalnu mjeru koja vam omogućava daljinsko zaključavanje ili potpuno blokiranje u slu;aju gubitka uređaja.

Aplikacija ima premium i besplatnu verziju, ali je podržana oglasima. Možete platiti malu mjesečnu ili godišnju naknadu kako biste ih uklonili. Još jedna vrlo korisna premium opcija je “zaključavanje aplikacija”, pri čemu će vaš uređaj tražiti PIN prije otvaranja određenih aplikacija. Time se spriječava automatsko pokretanje aplikacija kao što je internet bankarstvo.
Koji su to najbolji antivirusi za Android pročitajte u tekstu u kojem smo pripremili besplatno 8 antivirus aplikacija.

Sponzorisani tekstovi:

Loading...