Žena koja ne stari? Anet (74) ima biljku besmrtnosti, kune se u njenu lekovitu moć! (VIDEO)

Ona ne stari, ne boluje ni od čega, ne pije lekove i izgleda fantastično, a sve to duguje zdravom načinu ishrane.

Svetu je poznata kao “žena koja ne stari”, a ovaj epitet dobila je s razlogom. Naime, Anet Larkins ima 74 godine i telo i lice devojčice.

anet

Njen životni moto je čuvena Hipokratova poslovica: “Neka hrana bude tvoj lek, a lek neka bude tvoja hrana”.

Na njenoj trpezi nikada nećete naći ništa što nije poreklom iz njene bašte, gde uzgaja razno voće, povrće i lekovito bilje.

U svojoj bašti ima poseban kutak gde uzgaja aloja veru, koju smatra biljkom besmrtnosti i ima dobar razlog za to.

Kako kaže, još od davnina se znalo za lekovitu moć ove biljke, pa je i sama Kleopatra koristila u svojim tretmanima lepote. Egipatske kraljice ne samo da su je svakodnevno koristile već su joj i dale ime “biljka besmrtnosti”. Već prvi efekti njene upotrebe vide se pre svega na kosi i koži.

“Aloja sadrži pregršt vitamina i minerala, a ja ću vam navesti samo neke od njih: vitamin E i vitamin B12, kalcijum i magnezijum!”, objašnjava Anet i dodaje:

“Neverovatno je koliko lekovitih moći ima u ovoj biljci!”

Na svom stolu drži dve tegle i jednu flašicu. U njima se nalaze samo aloja vera i voda jer smatra da nikakvi dodaci nisu potrebni. Kako kaže, skine listove sa biljke, isecka ih na komade, stavi u teglu i nalije vodu. I to pije. Osim toga, cedi sok od čiste aloje i koristi ga.

Međutim, upozorava na jednu stvar:

“Aloju ne treba da konzumirate svaki dan, dakle ne svih 365 dana u godini, jer može da se izgubi njen efekat! Možete je, recimo, piti jednom nedeljno, samo je bitno da ne preterate!”

Aloja vera reguliše probavu, čisti toksine koji su se nakupili na crevima, podiže imunitet i vraća energiju, deluje proitivupalno… Zbog toga je mnogi, ne samo ova 74-godišnjakinja, smatraju “izvorom života”.

Pogledajte njen video:

izvor: stil kurir

Sponzorisani tekstovi:

Loading...